Verdiepingscollege 2.NUL

Na het succes van het eerste verdiepingscollege eind 2017, gaan we elkaar opnieuw ontmoeten en inspireren.

Verdiepingscollege 2.NUL is op:

8 oktober 2018
van 17.15 tot 20.00 uur
in De KASerne, Willemspoort 1 te ’s-Hertogenbosch

Wethouders, ambtenaren, RWS, politie, het maatschappelijk middenveld en belangenorganisaties ontmoeten elkaar in De KASerne. Er wordt gezorgd voor lekker drinken en eten. Dagvoorzitter is Govert Geldof.

Programma

Nieuws van het Rijk: Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030
Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat neemt u mee in de stand van zaken van het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030. Wat staat er in het nieuwe plan en wat betekent het voor de verkeersveiligheidspartners?

Nieuws van het datafront
VeiligheidNL vertelt over het onderzoek onder Brabanders die op de EHBO terechtkwamen door een verkeersongeval. Wat zijn de oorzaken, wat kunt u als beleidsmaker met deze gegevens?
En hoe zit het met de fietsongevallen in Brabant? Wijken we af van het landelijk gemiddelde, zijn er fietsonveilige plaatsen aan te wijzen?
In Brabant kunnen de verkeersveiligheidspartners sinds augustus gebruik maken van een nieuw ontwikkeld data-instrument. Hastig laat u een aantal highlights van het SPI-/verkeersveiligheidskompas zien.

Nieuws van de weg
Hoe is het om dagelijks op de weg te zitten als chauffeur? Wat kom je tegen en hoe kun je je verkeersveilig gedragen? Wat doen werkgevers om de veiligheid van hun werknemers te optimaliseren en wat kunt u doen? De directeur van Boerman Transport vertelt.

Aanmelden

Aanmelden kan tot vrijdag 28 september via deze link.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatie, via mmeulenbroek@brabant.nl.

Graag tot ziens op 8 oktober!