proclaimer

NUL Verkeersdoden Brabant is een initiatief van de provincie Noord-Brabant. De provincie is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan die actueel en juist te houden.

Uw privacy

We behandelen alle informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk en gebruiken persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor je ze doorgeeft (bijvoorbeeld voor een aanvraag). Informatie over bezoeken aan onze website gebruiken we voor statistische doeleinden en om onze dienstverlening te kunnen verbeteren.

Auteursrechten

Alle informatie die via www.nulverkeersdodenbrabant.nl toegankelijk is, is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt ook voor de beeldmerken, logo’s en het fotomateriaal. Het (vanuit commercieel oogpunt) verspreiden of kopiĆ«ren van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

Onjuiste informatie? Graag jouw reactie!

Kom je informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw alertheid bijzonder op prijs. Stuur jouw reactie naar nulverkeersdoden@brabant.nl.