Nieuwe ambassadeurs verkeersveiligheid

We verwelkomen twee nieuwe Brabantse ambassadeurs verkeersveiligheid: Erik Wanders (Politie Oost-Brabant) en Helm Verhees (Zuidoost-Brabant).

Deze twee nieuwe ambassadeurs zijn de opvolgers van Geert-Jan van Gestel bij de politie Oost-Brabant en van Theo Martens, wethouder gemeente Asten, als ambassadeur voor Zuidoost-Brabant. Hartelijk dank voor jullie inzet!

Welkom

Erik Wanders is onze nieuwe verkeersambassadeur vanuit de politie Oost-Brabant: “De dienst infrastructuur staat voor een breed maatschappelijk belang. Analyse, begeleiding, handhaving en opsporing. Als schakel van de keten sparen wij daarmee levens en ondersteunen nabestaanden met een zorgvuldig onderzoek.  Wij zijn er op de momenten en plaatsen die er toe doen.”

Helm Verhees, wethouder gemeente Deurne, is de nieuwe ambassadeur voor Zuidoost-Brabant: “We willen ons elke dag veilig en comfortabel van A naar B verplaatsen. Naar ons werk, school, de sportclub of een andere bestemming. Gemeenten en provincie investeren veel geld in het veilig maken van wegen, fietsroutes en voetpaden. Maar, veiligheid op de weg wordt ook voor een belangrijk deel bepaald door houding en gedrag van de weggebruiker. Houd je aan de snelheid en de verkeersregels en laat je niet afleiden door je telefoon of andere zaken. Alleen samen kunnen we zorgen voor NUL verkeersdoden in Brabant.”