Doe mee

Wil jij je ook inzetten voor NUL verkeersdoden?
Bekijk hieronder wat je allemaal kunt doen!

Rij MONO!

MONO rijden is ongestoord onderweg zijn. Zonder afleiding van je telefoon, met je ogen op de weg. Het is meer dan alleen je telefoon op ‘niet storen’ zetten. Om helemaal MONO te rijden, kun je nog veel meer doen. Lees alle tips!

Lees meer over MONO

Ik val op

Zichtbaar zijn in het verkeer… daar kun je mee thuiskomen! Wil jij ook zichtbaarheid in jouw gemeente of organisatie onder de aandacht brengen? Dat kan! Maak heel eenvoudig een gepersonaliseerde poster of banner.

Maak jouw poster

Deel het NUL-effect

Benieuwd naar het NUL-effect van 2017? Of op zoek naar een handig middel om de effecten van onze verkeersveiligheidscampagne aan te tonen? Download dan hier de infographic en deel het NUL effect!

Download de infographic

Maak een deal met je kind

Geef jij het goede voorbeeld in het verkeer? En beloof je niet op de telefoon te kijken achter het stuur en je aan de snelheid te houden? Maak dan een deal met je kind! Download het contract en bijbehorend stickervel met raamstickers voor in de auto. Leuk en leerzaam voor je kind!

Sluit een deal

Snelheidsmeterspaarpot

Een snelheidsdisplay die de snelheid meet en een beloning geeft als iemand zich aan de snelheid houdt: dat is de snelheidsmeterspaarpot van NUL verkeersdoden. Wil je deze snelheidsmeter in jouw gemeente ook een keer inzetten? Lees er via de onderstaande link meer over.

Meer informatie

Factsheet snelheid

Op zoek naar een handig middel om kennis te delen over het themajaar snelheid? Download hier de factsheet ‘Sta stil bij snelheid’ en verspreid de boodschap! Want samen gaan we voor NUL verkeersdoden.

Download de factsheet

Meld je actie aan

Zet jij je in voor NUL verkeersdoden Brabant? Dat willen we graag weten! Samen bereiken we meer. Laat ons weten waar en wanneer jouw actie plaatsvindt. Je hoeft niet in te loggen, alleen een formulier in te vullen. De redactie plaatst jouw actie dan op de Actiekaart!

Upload je actie

Nodig het promoteam uit

Organiseer jij een evenement? Het promoteam komt waar veel mensen zijn. Op een originele, laagdrempelige manier maken zij bezoekers bewust van verkeersveiligheid. Ze spelen in op de actualiteit, gebruiken de modernste snufjes en gaan op een leuke manier de interactie aan. Denk jij dat het NUL promoteam op jouw evenement niet zou misstaan, nodig ons uit!

Promoteam uitnodigen

Deel luchtverfrissers uit

Wil jij je werknemers of bijvoorbeeld klanten alert houden tijdens het rijden? Bestel dan deze ‘ogen op de weg’ auto-luchtverfrissers met eigen logo! De luchtverfrissers verspreiden een effectieve pepermuntgeur. Want uit onderzoek blijkt dat deze geur automobilisten alerter maakt. Tegen kostprijs en met een minimale afname van 500 stuks kun je de luchtverfrissers bestellen.

Bestel nu

Doe ook de belofte

Vele anderen gingen jou al voor en deden de belofte. Van acteurs tot wielrenners en wethouders, samen gaan we voor NUL verkeersdoden in Brabant. Bekijk de beloftes en laat je inspireren om zelf ook de belofte te doen en delen via social media!

 

Bekijk de beloftes

‘Ogen op de weg’ sleutelhangers

Geef je werknemers, klanten of bijvoorbeeld leerlingen een herinnering mee dat zij altijd de ogen op de weg houden! Draag bij aan de verkeersveiligheid en deel deze leuke NUL sleutelhangers uit! Ze kosten €0,49 per stuk en je kunt ze bestellen vanaf 500 stuks.

Bestel nu

Logo NUL verkeersdoden

Wil je het logo van NUL verkeersdoden Brabant gebruiken ter ondersteuning van je verkeersveiligheid evenement? Dat kan! Via de onderstaande link kun je het logo downloaden op hoge resolutie. Deze .eps bestanden zijn geschikt voor drukwerk.

Download het logo

Roll-up banner

Organiseer je een evenement of wil je jouw werknemers bewust maken van verkeersveiligheid?  Leen een roll-up banner van NUL verkeersdoden Brabant of laat zelf een roll-up banner drukken. Dit kan al vanaf 55 euro per stuk via drukwerkdeal. Mail ons via nulverkeersdoden@brabant.nl voor het lenen van een roll-up banner of download hier het drukbestand!

Download drukbestand

Powerpoint presentatie

Laat je collega’s, buurtbewoners of bijvoorbeeld je vereniging zien hoe jullie mee kunnen doen met NUL verkeersdoden. Maak een powerpointpresentatie van je plannen. De template voor deze presentatie kun je hier downloaden! We hebben templates met 30 km en 80 km per uur ontwikkeld, zodat ze aansluiten bij jouw specifieke boodschap!

Powerpoint downloaden

Organiseer een pubquiz

Wil je op een leuke manier je medewerkers, leerlingen of bijvoorbeeld de leden van je sportvereniging wat bijbrengen op het gebied van verkeersveiligheid? Organiseer dan een Pubquiz! Download hieronder de pdf bestanden voor de pubquiz. De powerpointpresentatie van de pubquiz (inclusief de muziekbestanden) is op te vragen via nulverkeersdoden@brabant.nl.

Download de bestanden

Deel pepermuntrollen uit!

Wist je dat pepermuntgeur automobilisten alerter maakt? Gebruik de speciale NUL verkeersdoden omslag voor een pepermuntrol om zelf pepermuntrollen mee te beplakken en uit te delen!

Download drukbestand

Kom in actie tijdens de actiedag!

Op 19 september 2018 is het European Day Without A Road Death. Op en rondom die dag vinden er allerlei acties plaats in Noord-Brabant! Kom jij ook in actie? Laat het ons weten! Dan plaatsen we jouw actie ook op de actiepagina.

Wil je anderen oproepen om in actie te komen? Gebruik dan deze video om te delen.

Upload je actie