Doe mee

Wil jij je ook inzetten voor NUL verkeersdoden?
Bekijk hieronder wat je allemaal kunt doen!

Meld je actie aan

Zet jij je in voor NUL verkeersdoden Brabant? Dat willen we graag weten! Samen bereiken we meer. Laat ons weten waar en wanneer jouw actie plaatsvindt. Je hoeft niet in te loggen, alleen een formulier in te vullen. De redactie plaatst jouw actie dan op de Actiekaart!

Upload je actie

Nodig het promoteam uit

Organiseer jij een evenement? Het promoteam komt waar veel mensen zijn. Op een originele, laagdrempelige manier maken zij bezoekers bewust van verkeersveiligheid. Ze spelen in op de actualiteit, gebruiken de modernste snufjes en gaan op een leuke manier de interactie aan. Denk jij dat het NUL promoteam op jouw evenement niet zou misstaan, nodig ons uit!

Promoteam uitnodigen

Factsheet snelheid

Op zoek naar een handig middel om kennis te delen over het themajaar snelheid? Download hier de factsheet ‘Sta stil bij snelheid’ en verspreid de boodschap! Want samen gaan we voor NUL verkeersdoden.

Download de factsheet

Deel luchtverfrissers uit

Wil jij je werknemers of bijvoorbeeld klanten alert houden tijdens het rijden? Bestel dan deze ‘ogen op de weg’ auto-luchtverfrissers met eigen logo! De luchtverfrissers verspreiden een effectieve pepermuntgeur. Want uit onderzoek blijkt dat deze geur automobilisten alerter maakt. Tegen kostprijs en met een minimale afname van 500 stuks kun je de luchtverfrissers bestellen.

Bestel nu!

Doe ook de belofte

Vele anderen gingen jou al voor en deden de belofte. Van acteurs tot wielrenners en wethouders, samen gaan we voor nulverkeersdoden in Brabant.  Bekijk de beloftes en laat je inspireren om zelf ook de belofte te doen!

Bekijk de beloftes

‘Ogen op de weg’ sleutelhangers

Geef je werknemers, klanten of bijvoorbeeld leerlingen een herinnering mee dat zij altijd de ogen op de weg houden! Draag bij aan de verkeersveiligheid en deel deze leuke NUL sleutelhangers uit! Ze kosten €0,49 per stuk en je kunt ze bestellen vanaf 500 stuks.

Bestel nu!

Logo NUL verkeersdoden

Wil je het logo van NUL verkeersdoden Brabant gebruiken ter ondersteuning van je verkeersveiligheid evenement? Dat kan! Via de onderstaande link kun je het logo downloaden op hoge resolutie. Deze .eps bestanden zijn geschikt voor drukwerk.

Download het logo

Roll-up banner

Organiseer je een evenement of wil je jouw werknemers bewust maken van verkeersveiligheid?  Leen een roll-up banner van NUL verkeersdoden Brabant of laat zelf een roll-up banner drukken. Dit kan al vanaf 55 euro per stuk via drukwerkdeal. Mail ons via nulverkeersdoden@brabant.nl voor het aanvragen van de banner of download hier het drukbestand!

Vraag aan!

Powerpoint presentatie

Laat je collega’s, buurtbewoners of bijvoorbeeld je vereniging zien hoe jullie mee kunnen doen met NUL verkeersdoden. Maak een powerpointpresentatie van je plannen. De template voor deze presentatie kun je hier downloaden!

Powerpoint downloaden

Organiseer een pubquiz

Wil je op een leuke manier je medewerkers, leerlingen of bijvoorbeeld de leden van je sportvereniging wat bijbrengen op het gebied van verkeersveiligheid? Organiseer dan een Pubquiz! Download hieronder de pdf bestanden voor de pubquiz. De powerpointpresentatie van de pubquiz (inclusief de muziekbestanden) is op te vragen via nulverkeersdoden@brabant.nl.

Download de bestanden

Deel pepermuntrollen uit!

Wist je dat pepermuntgeur automobilisten alerter maakt? Gebruik de speciale NUL verkeersdoden omslag voor een pepermuntrol om zelf pepermuntrollen mee te beplakken en uit te delen!

Download drukbestand