Acties

Sluiten Max-deal op 27 maart in Helmond

Helmondwoensdag 27 maart 2019

Op woensdag 27 maart om 11.00 uur sluiten wethouder Antoinette Maas van de gemeente Helmond en Frans Stienen, voorzitter van VVN-Helmond, op symbolische wijze de ‘Denk aan max©’-deal.

In deze deal spreekt de gemeente Helmond met VVN-afdeling Helmond af dat de medewerkers, die met gemeentelijke voertuigen rijden, zich keurig aan de toegestane maximumsnelheid zullen houden. Het is de bedoeling dat meerdere bedrijven dit voorbeeld van de gemeente volgen. De deal wordt gesloten op het plein voor het stadskantoor van Helmond. Alle gemeentelijke voertuigen zullen hierbij aanwezig zijn.

In het kader van ‘Denk aan max©’

Op 5 maart 2018 is tijdens de Dag van de Maximumsnelheid het startsein gegeven voor het 4-jarige project ‘Denk aan max©’. Doel van dit VVN-project is het terugdringen van te hard rijden in buurten en wijken. Overlast door te hard rijden wordt door de inwoners als één van de grootste buurtproblemen ervaren. Om het te hard rijden terug te dringen zijn en worden al tal van activiteiten ontplooid. Samen met en mede gebaseerd op wensen en ideeën uit de buurten zelf. De ‘Denk aan max©’-deal is een van de goede ideeën die uit deze activiteiten voorkomt

Zoals gezegd, de deal wordt gesloten op woensdag 27 maart om 11.00 uur op het terrein voor het stadskantoor, weg op den Heuvel 39 te Helmond. U bent van harte uitgenodigd om bij het sluiten van de deal aanwezig te zijn. Voor meer informatie www.denkaanmax.eu .