Acties

Promoteam NUL op 28 juli bij Bourgondisch Krabbenfoor in Bergen op Zoom

Bergen op Zoomvrijdag 28 juli 2017

Het Promoteam NUL maakt weggebruikers op een speelse manier bewust van de gevaren van afleiding in het verkeer. Het team bezoekt op 28 juli het event Bourgondisch Krabbenfoor in Bergen op Zoom.

Hoe alert ben jij? Kom er achter tijdens het Bourgondisch Krabbenfoor! Neem een kijkje in onze stand: doe het reactiespel, test je verkeerskennis en beloof om beter op te letten in het verkeer.

Bourgondisch Krabbenfoor.
De Krabbenfoor is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de binnenstad van Bergen op Zoom. De Krabbenfoor vindt traditiegetrouw jaarlijks plaats in het ‘laatste volle weekend van juli’ en wordt al sinds 1964 georganiseerd door de ondernemersvereniging van de binnenstad (Sterck). De Krabbenfoor vindt plaats op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

De naam is een samenvoeging van Krabben en Foor. En verwijst naar de carnavalsnaam van Bergen op Zoom (Krabbegat). Foor staat voor ‘Markt’. Al eeuwen lang is Bergen op Zoom een stad van jaarmarkten.

Tijdens de Krabbenfoor presenteert ondernemend Bergen op Zoom zich op zijn best, met mooie producten en aanbiedingen, straatentertainment, muziekoptredens op de diverse pleinen en gezelligheid bij de diverse mooie horecagelegenheden die Bergen op Zoom rijk is.

Ons Promoteam NUL daagt je graag uit om deel te nemen aan ons Alert Spel of onze quiz. We zien je graag bij het Bourgondisch Krabbenfoor in Bergen op Zoom!