Acties

Promoteam NUL op 2 september bij de Streekdagen in Meeuwen

Dorpsstraat Meeuwenzaterdag 2 september 2017

Het Promoteam NUL maakt weggebruikers op een speelse manier bewust van de gevaren van afleiding in het verkeer. Het team bezoekt op 2 september de Streekdagen in Meeuwen.

Hoe alert ben jij? Kom er achter tijdens de Streekdagen in Meeuwen! Neem een kijkje in onze stand: doe het reactiespel, test je verkeerskennis en beloof om beter op te letten in het verkeer.

Streekdagen Meeuwen

Wat kunt u verwachten op de Streekdagen in Meeuwen op 2 september 2017? De zaterdag biedt een zéér gevarieerd programma met activiteiten voor het hele gezin. Een belangrijk onderdeel van ons evenement zijn de diverse shows en wedstrijden met paarden. Ook de liefhebbers van andere dieren, zoals geiten, honden, kippen, konijnen, koeien en uilen krijgen genoeg te zien. Ook de tractorpulling is een jaarlijks hoogtepunt van de streekdagen met maar liefst ruim 200 deelnemers. Verder kunt u het nodige moois bewonderen bij de tentoonstelling van oude tractoren en landbouwmachines, maar staan er ook veel nieuwe tractoren en machines. Uiteraard ontbreekt ook een gezellige braderie niet en kunnen de kinderen lekker springen op het springkussen, meedoen aan de traptrek of lekker knutselen in de knutselcorner.

Ons Promoteam NUL daagt je graag uit om deel te nemen aan ons Alert Spel of onze quiz. We zien je graag bij de Streekdagen in Meeuwen!