Acties

Promoteam NUL op 2 augustus op de Jaarmarkt in Mill

5451 Millwoensdag 2 augustus 2017

Het Promoteam NUL maakt weggebruikers op een speelse manier bewust van de gevaren van afleiding in het verkeer. Het team bezoekt op 2 augustus de Jaarmarkt in Mill.

Hoe alert ben jij? Kom er achter tijdens de Jaarmarkt in Mill! Neem een kijkje in onze stand: doe het reactiespel, test je verkeerskennis en beloof om beter op te letten in het verkeer.

Jaarmarkt Mill

Sinds 1984 wordt er jaarlijks in het centrum van Mill een Vakantiejaarmarkt georganiseerd. Deze jaarmarkt is een initiatief van de Weekmarkt die tot op de dag van vandaag iedere woensdagochtend in Mill te vinden is. Zij besloten destijds om een keer per jaar de Weekmarkt extra groot en feestelijk te maken. Dat compleet met muziek, terrasjes, vermaak voor kinderen en uiteraard standwerkers en veel leuke aanbiedingen. Dat idee bleek een schot in de roos en is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met ruim 20.000 bezoekers.

Ons Promoteam NUL daagt je graag uit om deel te nemen aan ons Alert Spel of onze quiz. We zien je graag bij de Jaarmarkt in Mill!