Acties

Promoteam NUL op 17 september bij Tilburg Fietst Festival in Tilburg

Tilburgzondag 17 september 2017

Het Promoteam NUL maakt weggebruikers op een speelse manier bewust van de gevaren van afleiding in het verkeer. Het team bezoekt op 17 september het evenement Tilburg Fietst Festival in Tilburg.

Hoe alert ben jij? Kom er achter tijdens Tilburg Fietst Festival! Neem een kijkje in onze stand: doe het reactiespel, test je verkeerskennis en beloof om beter op te letten in het verkeer.

Tilburg Fietst Festival

De tweede editie van het Tilburg Fietst Festival komt eraan. Dit keer in samenwerking met de Smaakkaravaan! De fiets viert dit jaar haar 200 jarige verjaardag. Dus we maken er iets heel moois van met fietsen uit het verleden en uit de toekomst. En bovenal wordt het een tof fietsfeest. Het evenement is op zondag 17 september van 11:00 tot 17:00 in de Koepelhal en de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone, entree is te vinden vlak naast de kruising NS-Plein en Brokxlaan. Kom met de fiets of met het Openbaar Vervoer! Kom je met de auto, parkeren kan dan het best in 1 van de overdekte parkeergarages in de stad, op ca 5 minuten loopafstand.

Ons Promoteam NUL daagt je graag uit om deel te nemen aan ons Alert Spel of onze quiz. We zien je graag bij Tilburg Fietst Festival in Tilburg!