Acties

Promoteam NUL op 17 december bij Charles Dickensfestijn in Drunen

Drunenzondag 17 december 2017

Het Promoteam NUL maakt weggebruikers op een speelse manier bewust van de gevaren van afleiding in het verkeer. Het team bezoekt op 17 december het evenement Charles Dickensfestijn in Drunen.

Hoe alert ben jij? Kom er achter tijdens het Charles Dickensfestijn! Neem een kijkje in onze stand: doe het reactiespel, test je verkeerskennis en beloof om beter op te letten in het verkeer.

Charles Dickensfestijn

Wie in het weekend van 16 & 17 december 2017 door de straten van Drunen (Gemeente Heusden, Noord Brabant) loopt, komt boeren, burgers en buitenlui tegen die de tijd van Charles Dickens werkelijk moeten hebben meegemaakt. Er lopen kastanjeverkopers, schoorsteenvegers en gekken rond, maar ook deftige notabelen en kantoorklerken. Zwervers bedelen om geld, boefjes stelen, kinderen zingen, Christmas Carol Singers gaan van deur tot deur. Keurige dames en heren met hoge hoeden flaneren door de straten en bogen diep als de spectaculaire Dickensparade passeert.

Kooplui bieden hun waar aan en handwerkers demonstreren hun ambacht op de kerstmarkt. De schaapsherder leidt zijn kudde schapen terwijl de straatmuzikanten spelen op viool, saxofoon en fluit. Koortjes  zingen, orkestjes spelen, dichters dragen voor. Er hangt een geur van punch en gepofte kastanjes, marshmallows, glühwein en brandend hout.  Kortom het is een geweldig avondje / dagje uit voor jong en oud

Ons Promoteam NUL daagt je graag uit om deel te nemen aan ons Alert Spel of onze quiz. We zien je graag bij het Charles Dickensfestijn!