Acties

Promoteam NUL op 16 september bij Breda Barst in Breda

Bredazaterdag 16 september 2017

Het Promoteam NUL maakt weggebruikers op een speelse manier bewust van de gevaren van afleiding in het verkeer. Het team bezoekt op 16 september het evenement Breda Barst in Breda.

Hoe alert ben jij? Kom er achter tijdens Breda Barst! Neem een kijkje in onze stand: doe het reactiespel, test je verkeerskennis en beloof om beter op te letten in het verkeer.

Breda Barst

Twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. Een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten, dat is Breda Barst.

Op Breda Barst vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen. Breda Barst wordt mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers waarin altijd plek is voor nieuw bloed. Samen streven we naar een ecologisch verantwoord festival. Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de muziek of de gezelligheid naar dit altijd sfeervolle, gratis toegankelijke festival komt.

Ons Promoteam NUL daagt je graag uit om deel te nemen aan ons Alert Spel of onze quiz. We zien je graag bij Breda Barst in Breda!