Acties

Promoteam NUL op 11 t/m 18 november bij Glow Eindhoven

Eindhovenzaterdag 11 november 2017

Het Promoteam NUL maakt weggebruikers op een speelse manier bewust van de gevaren van afleiding in het verkeer. Het team bezoekt op 11 t/m 18 november het evenement Glow in Eindhoven.

Hoe alert ben jij? Kom er achter tijdens Glow Eindhoven! Neem een kijkje in onze stand: doe het reactiespel, test je verkeerskennis en beloof om beter op te letten in het verkeer.

Glow Eindhoven

Van 11 t/m 18 november 2017 staat de kern van de stad weer bol van lichtkunst. Komend jaar voor de 12de maal. Een expositie in de openbare ruimte van zo’n 29 lichtkunstwerken van kunstenaars uit binnen- en buitenland. De lichtprojecten zijn met elkaar verbonden middels een looproute van ongeveer 6 km. Deze loopt dit jaar door het centrum van de stad. De innovatieve unieke projecten gemaakt door jonge talenten zijn gecentreerd op het industriële NRE terrein, aan de route. Het thema dit jaar is ‘The Source’, uitgaande van de bron van licht. Dit thema is als opdracht meegegeven aan alle lichtkunstenaars, wat nu al een verrassende variatie oplevert.

Ons Promoteam NUL daagt je graag uit om deel te nemen aan ons Alert Spel of onze quiz. We zien je graag bij Glow Eindhoven!