Acties

Promoteam NUL op 10 september bij Burgerhout Bruist in Roosendaal

Roosendaalzondag 10 september 2017

Het Promoteam NUL maakt weggebruikers op een speelse manier bewust van de gevaren van afleiding in het verkeer. Het team bezoekt op 10 september het evenement Burgerhout Bruist in Roosendaal.

Hoe alert ben jij? Kom er achter tijdens Burgerhout Bruist in Roosendaal! Neem een kijkje in onze stand: doe het reactiespel, test je verkeerskennis en beloof om beter op te letten in het verkeer.

Burgerhout Bruist

Kom op zondag 10 september een kijkje nemen in de keuken van de Roosendaalse wijk Burgerhout.

Deze editie van Burgerhout Bruist ‘smaakt naar meer!’ Ondernemers, verenigingen, creatievelingen, scholieren en vrijwilligers uit de wijk stellen een overheerlijk programma samen. Deze keer zal een keur aan geuren en smaken de revue passeren. Geniet van lekkere hapjes en drankjes, optredens, workshops en demonstraties. Beleef van alles op het gebied van sport, spel, kunst en cultuur. En maak kennis met alles rondom gezondheid, verzorging en duurzaamheid. De altijd populaire rommelmarkt ontbreekt uiteraard niet.

Ons Promoteam NUL daagt je graag uit om deel te nemen aan ons Alert Spel of onze quiz. We zien je graag bij Burgerhout Bruist in Roosendaal!