Acties

Promoteam NUL op 10 december bij de Wintermarkt in Reusel

Reuselzondag 10 december 2017

Het Promoteam NUL maakt weggebruikers op een speelse manier bewust van de gevaren van afleiding in het verkeer. Het team bezoekt op 10 december de Wintermarkt in Reusel.

Hoe alert ben jij? Kom er achter tijdens de Wintermarkt! Neem een kijkje in onze stand: doe het reactiespel, test je verkeerskennis en beloof om beter op te letten in het verkeer.

Wintermarkt in Reusel

De gezellige Kerstmarkt met ruim 75 kraampjes gevuld met allerlei hebbedingetjes en etenswaren start bij De Brinck en loopt tot en met De Markt in Reusel. Op de Kerstmarkt staat o.a. ook een draaimolen voor de kinderen en er draait vrolijke Kerstmuziek. Ook de Kerstman is aanwezig en hij heeft voor de kinderen een kleinigheidje bij.

Aansluitend kun je opwarmen in het Jumbo Feestcafe, waar tussen 13:00 en 17:00 uur ook Concordia een optreden zal geven en vanaf 20:00 uur komt de band De Zjoem lekkere feel-good muziek spelen.

Ons Promoteam NUL daagt je graag uit om deel te nemen aan ons Alert Spel of onze quiz. We zien je graag bij de Wintermarkt in Reusel!