Acties

Promoteam NUL op 10 augustus op jaarmarkt Mill

Millwoensdag 10 augustus 2016

Het Promoteam NUL maakt weggebruikers op speelse wijze bewust van de gevaren van afleiding is het verkeer. Ze doen dat ook op de jaarmarkt in Mill, woensdag 10 augustus.

Bezoekers kunnen op interactieve fiets- en autosturen verkeerstesten en een reactietest afleggen. Ook kunnen bezoekers op de foto met een metershoge NUL in de kleuren van de Brabantse vlag. Hiermee kunnen zij laten zien dat zij hun steentje willen bijdragen aan de verkeersveiligheid.

Trials

Het voorlichtingsteam Trials is er ook bij. Dat zet zich in om zoveel mogelijk jongeren gebruik te laten maken van Trials: The Ultimale Driving Test voor automobilisten van 18 tot 28 jaar. Tijdens een Trials-dag ervaren jonge bestuurders de gevaren van het verkeer op een circuit en gaan vervolgens bewuster de weg op. Op deze manier hopen ze flink wat persoonlijke en materiele schade te voorkomen, op korte en op lange termijn. Tijdens het evenement krijgen jongeren en hun ouders uitleg over de Trials-dag en kunnen zij zich hiervoor aanmelden. Hiermee sluiten ze beide aan bij de campagne ‘Brabant gaat voor NUL verkeersdoden’.