Acties

Promoteam NUL op 1 oktober bij Singelloop in Breda

Bredazondag 1 oktober 2017

Het Promoteam NUL maakt weggebruikers op een speelse manier bewust van de gevaren van afleiding in het verkeer. Het team bezoekt op 1 oktober het evenement Singelloop Breda in Breda.

Hoe alert ben jij? Kom er achter tijdens Singelloop Breda! Neem een kijkje in onze stand: doe het reactiespel, test je verkeerskennis en beloof om beter op te letten in het verkeer.

Singelloop Breda

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. En ondanks wat regenbuien beleefden we in 2016 een top-editie! Niet alleen stond het recordaantal van 18.332 deelnemers aan de start, er werd ook een nieuw parcoursrecord gelopen op de halve marathon. Met een tijd van 59 min en 50 sec was Nicolas Korir de eerste deelnemer die een tijd onder het uur neerzette.

De Singelloop Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Singelloop Breda de gezelligste loop van Nederland. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop. Zo’n 500 vrijwilligers leiden alles in goede banen.

Ons Promoteam NUL daagt je graag uit om deel te nemen aan ons Alert Spel of onze quiz. We zien je graag bij Singelloop Breda!