Acties

BOB promoteam op 5 juni bij de Streetrace in Goirle

Goirlemaandag 5 juni 2017

De Bob zijn, dat betekent: helemaal niet drinken. Bij drie glazen alcohol verdubbelt de kans op een ongeluk namelijk al. En nuchter blijven heeft natuurlijk ook z’n voordelen. Jij hebt morgen geen kater én herinnert je alle mislukte versierpogingen van je vrienden nog.

Toffe gadgets

TeamAlert zet de Bob’s op feesten en festivals extra in het zonnetje. Ben jij Bob dan moet je bij binnenkomst aangeven dat je de Bob bent én aan het einde bewijzen dat je nog nuchter bent! Blaas jij aan het einde van de dag (of avond) 0 promille? Dan beloont het promoteam jou met toffe gadgets of een leuke foto met je vrienden.

Nederlands kampioenschap

De Streetrace wordt op 5 juni voor de 7e keer verreden. In meerdere categorieën racen de deelnemers over het inmiddels bekende parcours door de dorpskern van Goirle. Kinderen, heren, dames en zelfs oud-profrenners komen aan de start. Ze strijden in diverse categorieën om de titel ‘Nederlands kampioen streetrace’. De hele dag wisselen de spannende wedstrijden elkaar af.  Alles omlijst met diverse optredens en activiteiten.